Sunrise Paradise


The scope for this project was to design & construct a two storey junior primary school to a newly purchased land and relocate existing infrastructure to the new site, the design had to allow for future staging so a master plan was undertaken.

The front façade is made up of large cantilever floor areas that add protection of the weather elements for parents and students waiting at the carpark, but it also give the building a unique and modern layout.

The use of large windows to the exterior let in plenty of natural light with views of Campbelltown memorial oval and to play areas to allow for easy supervision. For the teachers, there is a staff room with stylish kitchen facilities & large windows that allow plenty of natural light in offering a break from the vibrancy of learning spaces.

Feature include splashes of red and teal fee flowing curved walls, raked ceilings, highlight windows, perforated ceiling to foyer & open areas throughout and crafted onsite stainless steel post and handrails and glass balustrade. The entire roof area is also used for rain collection to underground water tank; the water is then used for irrigation & toilet systems to reduce overall running costs.

Sunrise Paradise

Structure

Integral tilt-up concrete panels and structural steel with generous areas of aluminium framed glazing and express joint cement sheeting. Colorbond wall sheet to rear of building to allow for removal for future stages.